משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהחישוב ימי חופשה לעובד שעתי

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

חישוב ימי חופשה לעובד שעתי

אור
אורלי

שלום רב, אני עובדת במקום מסודר כבר 9.5 שנים.בכל חודש שווי יום החופש שלי משתנה.זה הגיוני? אני עובדת 3/4 משרה. לפי הטבלאות אני רואה שמגיע לי 17 יום בשנה כלומר בחודש 1.41 וכששאלתי למה זה משתנה (1.01 או 1.06 ואפילו 1.42)נאמר לי כי יש חישוב נוסף שנעשה עם השעות. מה הנכון? האם אני לא אמורה לקבל 17 יום בשנה כי אני עובדת מעל 200 ימים בשמה בלי קשר לשעות ? הגיוני שאם החסרתי שעה, יום או אם היה חג השווי יירד אצלי ?? אודה לכם מאוד על התייחסות.

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, החישוב לא אמור להשתנות בסוף שנה ראי כמה נצבר לך ימי חופשה. בברכה,

RE:RE:
אור
אורלי

במהמשך לתשובתך. מה זה אומר לא אמור להשתנות?לפי אתרים שונים באינטרנט אני צריכה לקבל 17 יום בשנה. כלומר בסוף השנה זה מה שאמור להיות מצטבר?כי לא כך הדבר... הרי בכל חודש אני מקבלת פחות..אשמח להסבר