אורלי

חישוב ימי חופשה לעובד שעתי

שלום רב, אני עובדת במקום מסודר כבר 9.5 שנים.בכל חודש שווי יום החופש שלי משתנה.זה הגיוני? אני עובדת 3/4 משרה. לפי הטבלאות אני רואה שמגיע לי 17 יום בשנה כלומר בחודש 1.41 וכששאלתי למה זה משתנה (1.01 או 1.06 ואפילו 1.42)נאמר לי כי יש חישוב נוסף שנעשה עם השעות. מה הנכון? האם אני לא אמורה לקבל 17 יום בשנה כי אני עובדת מעל 200 ימים בשמה בלי קשר לשעות ? הגיוני שאם החסרתי שעה, יום או אם היה חג השווי יירד אצלי ?? אודה לכם מאוד על התייחסות.

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, החישוב לא אמור להשתנות בסוף שנה ראי כמה נצבר לך ימי חופשה. בברכה,

אורלי

במהמשך לתשובתך. מה זה אומר לא אמור להשתנות?לפי אתרים שונים באינטרנט אני צריכה לקבל 17 יום בשנה. כלומר בסוף השנה זה מה שאמור להיות מצטבר?כי לא כך הדבר... הרי בכל חודש אני מקבלת פחות..אשמח להסבר