משה פידלר

פסק דין בבית דין לעבודה טרם בוצע, תוך כמה זמן חייב להתבצע???? תודה מראש

התביעה מתקבלת. ניתן בזה סעד הצהרתי לפיו עם פרישתם מעבודתם משירות המדינה הם יהיו זכאים לקבלת פנסיה תקציבית בגין תקופת העבודה הכוללת באיגוד רשויות איו"ש ובמדינה, הכל בהתאם ובכפוף למבחני הזכאות ולתנאים הקבועים בחוק שירות המדינה (גמלאות) [נוסח משולב], התש"ל- 1970, תוך התאמתו, כמתחייב לחוקת העבודה, וזאת לאחר שהתובעים הביעו הסכמתם כי הפרשות המעסיק לביטוחי המנהלים תופסקנה וכספי מרכיב הפיצויים ורכיבי תגמולים המעסיק יוחזרו למדינה. המדינה תהיה זכאית לגבות מהתובעים את השתתפות העובד בפנסיה התקציבית החל ממועד גביית השתתפות זו מעובדי המדינה. לגבי תובעים שאירעו להם אירועים ביטוחיים והם קיבלו תשלומים הוניים או קצבתיים על פי הפוליסה , זכאותם לפנסיה תקציבית בהתאם להוראות חוק שירות המדינה (גמלאות) תהיה כפופה, בנוסף לאמור לעיל, לקיזוז של ערך הזכויות שמומשו על ידם לפי הפוליסות. המדינה תשלם לתובעים שכ"ט עו"ד בסך 20,000 ₪. זכות ערעור לבית הדין הארצי לעבודה תוך 30 ימים מיום המצאת פסק הדין לצדדים. ניתן היום, י"א אב תשע"ו, (15 אוגוסט 2016), בהעדר הצדדים ויישלח אליהם .

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, על פי האמור הציטוט עם פרישת העובדים, כאשר על התובעים היה להשיב את ההפרשות הפנסיוניות ששולמו עבורם. בברכה,