עידו

ימי חופשה בתלוש השכר - מופיעים ברוטו או נטו?

שלום רב, ישנו מקום עבודה אשר אני עובד בו בסופ"ש בלבד (6 משמרות בחודש). אני עובד כבר 5 שנים מבלי לצאת לחופשה, וכעת סך ימי החופשה הצבורים בתלוש עומד על 17 יום. ברצוני לדעת אם מדובר בימים "נטו" או "ברוטו", וכמה שווה כל יום? (ברור לי שעל פי חוק אמורים להיות לי 21 ימי ברוטו לכל היותר, אבל בהינתן שהצבירה שלי היא איטית - 0.3 ימים לחודש - אני מניח שמדובר בימים "נטו", ואין לי מושג איך מחשבים אותם. תודה, עידו

עו"ד אורנה שמריהו

ימי החופשה, - ימים בהם הנך אמור לצאת לחופשה ולקבל שכר כאילו עבדת. אין משלמים על ימי חופשה כשהינך עובד,.