whatever

משרה חלקית, שעות נוספות

הי, אני סטודנט ולכן אני עובד במשרה חלקית בעיקר בסופ"שים (חמישי-מוצש) יש לי שתי שאלות: 1. החוזה שחתמתי רשום שאני על תקן משרה מלאה למרות שאני עובד בפועל 2-3 משמרות בשבוע האם זה נכון גם מבחינה חוקית וגם מבחינת זכויות להיות על התקן הזה או לדרוש מהמעסיק לעבור לתקן משרה חלקית? 2. אני עובד בעיקר סופ"שים חמישי-מוצש האם מוצ"ש אמור להיחשב לי כ- 150% מפני שעבדתי ביום קודם כלומר שישי (עד שעה 16:00) או שלא מכיוון שאני מקבל מעל 36 שעות מנוחה רצופות שבועית?

עו"ד אורנה שמריהו

מוצ"ש התשלום הינו 100%, ועל מעסיק לרשום לך את התקן של היקף משרתך על פי השעות שהנך עובד.