משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהמסמכים למשיכת דמי פיצויים

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

מסמכים למשיכת דמי פיצויים

טל0
טל0526833882

התפטרתי מעבודה ,התחלתי תהליך בנובמבר 2017 במשיכת כספיי פיצויים מהביטוח נאמר לי שצריך מספר מסמכים מהמעסיק טופס 161 טופס תקופת עבודה וסיום עבודה וכו,לטפסים אלו חיכיתי כחודש ומעלה לאחר שקיבלתי אותם הגשתי לביטוח בביטוח נבדק ונאמר שהם לא תקינים כי הסכום בטופס שהמעסיק רשם זה פחות וקיים סכום אחר (לאחר בדיקה היו כמה הפרשות שהמעסיק במהלך ה 5 שנים שעבדתי אצלו פשוט לא הפריש ולכן היה הבדל בסכום) לאחר שלקחתי את המסמכים מהביטוח שוב הגשתי למעסיק לתיקון השגיאה המתנתי עוד חודש,קיבלתי מסמכים הגשתי שוב לביטוח לאחר כ שבוע נאמר בביטוח ששוב עשו טעות במסמכים ויש לתקן נכון להיום הגשתי את המסמכים במייל אך לא תמיד זה מצליח אין מענה בטלפון אצל המשאבי אנוש של המעסיק יש יחס מזלזל יש תיעוד במיילים ויש לציין שמאז שהתפטרתי והגשתי בקשה ראשונה למעסיק לטפסים תקינים עבוד 4 חודשים. האם יש מה לעשות אם זה כי אני מרגיש שמסננים אותי ואין לי מסמכים.

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

בשל כך מומלץ להיעזר בעורכי דין.