גל

הורדה ממשמרות עבודה בגלל הריון

שלום , אני עובדת בחברה מעל שנה ואני בהריון ראשון . לאחר שהודעתי למעסיק על ההריון הורידו לי משמרות כי המצב הרפואי לא מאפשר לי עבודת לילות ויתרה על כך לפי חוזה במידה ואין למעסיק משמרות ביום מחוייב לתת 17 משמרות תשלום שאיני מקבלת ואת ימי המחלה שלי לאחר ה22 לחודש מכניסים לתשלום רק בחודש שאחריו . האם לתבוע?

עו"ד אורנה שמריהו

לצערי, לא הבנתי את שאלתך. אם אינך יכולה לעבוד לילות בשל מצבך הרפואי, מדוע זה המעסיק עדין מחויב לתת לך 17 משמרות?!