אירית

שינוי חד צדדי במסגרת שעות עבודה

עובדת כשלוש שנים במסגרת עבודה של8 שעות ביום 5 ימים בשבוע - שלושה ימים 8-16 ועוד יומיים 12 עד 20 לאחרונה נדרש ממני באופן חד צדדי לשנות את זמני ההגעה לעבודה, במסגרת אותן 8 שעות בטענה שצרכי המקום השתנו. כלומר עדיין לעבוד 8 שעות אבל להתחיל ולסיים בשעות אחרות רציתי לדעת האם זו דרישה לגיטימית והאם יכולים לחייב אותי להגיע בשעות אחרות ממה שהוסכם בתחילת ההתקשרות?

עו"ד אורנה שמריהו

מהן שעות העבודה שדורשים מך כיום?

אירית

המשרה היא 8 שעות . שעת התחלת העבודה משתנה בהתאם לצורכי המקום - כך נאמר לי. משמרת בוקר תתחיל ב-8 כרגיל ומשמרת צהריים תתחיל ב 9 וחצי או 10 או 10 וחצי כל פעם לפי ראות עיניו של המנהל. האם זה לגיטימי "לשחק" כך עם מסגרת השעות?