ליאת

תאונת עבודה בזמן הודעה מוקדמת להתפטרות

שלום, הודעתי למנהל שלי על התפטרות לאחר יא הסכמה להמשך העבודתי. ביום שני 18.6 יצאתי לטיול דרך העבודה ולצערי התחילו לי כאבים חזקים בברך. היום הייתי אצל הרופא מומחה ונאמר לי שזאת תאונת עבודה לכל דבר. דברתי עם המנהל שלי ובבקשתי ממנו את הטופסים שהוא צריך להביא לי. עכשיו מה זה אומר לגבי.. האם אני עדין מסיימת את העבודתי ב30.6 ? ואז יחולו הימים של ההודעה המוקדמת ? או שזה ביחד? אני באמת רוצה להבין מה זה אומר. כרגע הקיבלתי עד ה30.6 ימי מחלה אבל, כנראה שיהיה במשך כי צריך להתחיל פזיוטרפיה וגם רשום לי על האישור שאני לא יכולה לעבוד בכלל לא במקום עבודה שלי או אחר. אשמח לתשובה . תודה

עו"ד אורנה שמריהו

אם הודעת על התפטרות, סיום העסקתך יהיה בסיום ההודעה המוקדמת.

ליאת

למרות שזאת תאונת עבודה? מי ישלם לי את התשלום אם החופש מחלה יתארך ?