דוד

לא מוכנים לתת לי משכורת

עבדתי במטבח בטיילת בת ים, נאמר לי שיביאו לי למלא טופס 101 אך בפועל לא קרה. לאחר 3 ימים החלטתי שאני לא ממשיך שם. התקרבנו לתאריך 10 לחודש. שאלתי אותם אם יש בשבילי כסף, ענו לי שלא מכירים אותי. אתמול דברתי איתם שוב, אמרו לי להגיע וייתנו לי. אך כשהגעתי דחו אותי להיום, והיום ממשיכים לדחוות אותי. נמאס לי מהעוגמת נפש שעושים לי, מדובר גם בסכום כלכך קטן לא מבין למה עושים מזה סיפור גדול. אשמח לקבל ייעוץ כיצד עלי לפעול מולם.

עו"ד אורנה שמריהו

פנה לביתה דין האזורי לעבודה והגש תביעה לבדך. הנך יכול להוריד את טופס התביעה מהמחשב.

דוד

לא רלוונטי יותר, לא מצליח למחוק