משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהחוקיות הפיטורים על חוסר מקצעויות כללית ללא דומגאות פרטניות

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

חוקיות הפיטורים על חוסר מקצעויות כללית ללא דומגאות פרטניות

שני
שניר

שלום רב, אני עובד בבדיקות תוכנה, בשימוע שנערך לי, הובאו בפניי טענות כלליות על חוסר מקצועיות וחוסר הבנה כללי של תהליכים. התקוממתי כי לא היו טענות פרטניות לגבי איכות הבדיקות שכתבתי או תקלות שלא גליתי. האם זה מספיק בכדי להוציא צו מניעה זמני נגד הפיטורים? אני חושד שזה בגלל חוסר בתקשורת והסתדרות מול הראש הצוות שלי, האם חוסר תקשורת והתסדרות מול הראש צוות היא עילה מספקת לפיטורים? על מי חלה חובת ההוכחה לעילת הפיטורים?, עליו להוכיח שהמניע מקצועי ולהביא דוגמאות פרטניות או עלי שהסיבה היא יחסים בינינו? אם אני עובד בחברת כוח אדם, הוא המעסיק שלי, ובפועל מוצב בחברה אחרת ובה נמצא הראש צוות שלי, כיצד להתנהג ואיך והאם מתחלקת האחריות? תודה רבה שניר

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

שאלתך מתאימה לייעוץ אישי.