אסתר

דיווח שעות ופדיון ימי חופשה

במקום עבודתי הוחלפו הקבלנים ויצא מכך שעלי לעבור לקבלן החדש לאחר החופשת לידה, החוזה שלי עם הקבלן החדש היה ל 24.10 וסיום חופשת הלידהה שלי היתה ב 10.10 בימים שבינהם עדין נחשבתי לעובת הקבלן הקודם, אולם לא היתה לו עבודה לתת לי ולכן הייתי בבית, אני דיווחתי עבודה כרגיל, אולם הם הורידו לי את הימים האלו מסך ימי החופשה הצבורים שלי, האם זה נכון, ויש להם זכות לא לתת לי את הימים הללו בפדיון ימי חופשה?

עו"ד אורנה שמריהו

אם היית מוכנה ומזומנה להגיע לעבודה, על המעסיק לשלם לך שכר עבודה מלא.