גולד

לא הופרש לפנסיה עבור חופשת שנתית 10 שנים

שלום רב יש לי שאלה המעביד שלי לא העביר הפרשות לפנסיה עבור חופשה שנתית החל משנת 2008, זאת בשל היות רכיב בפנסיה את חשב השכר רכיב ״לא אוטומטי״. כיצד נחשב רטרואקטיבית את ההפרשות. כיצד נחשב ריבית והצמדה? האם ניתן להפריש רטרואקטיבית כאילו הכסף הופרש ב 2008? מדובר על סכום קרן של בערך 20000 לפנסיה ופיצויים. תודה

עו"ד אורנה שמריהו

הסמכות לתבוע הלנת תשלום ההפרשות הינה לקרן הפנסיה. הנך יכוך לפנות לאקטואר אשר יחשב לך את ההפסדים.