משי

זכות שימוע עם התחיל לעבוד במקום אחר

שלום, עבדתי ברשת של גנים כ-3 שנים.בגלל מחלה, נעדרתי מהעבודה שלושה שבועות (עם אישור רפואי). מייד לאחר תום חופשת המחלה, התקשרתי למנהלת שלי כדי לחזור ואמנם אע"פ שהבטיחה לחזור אלי עם תשובה, לא חזרה אלי מאף אחד מהפניות הטלפוניות (3 במספר). בלית ברירה משום שלא עונים לי, התחלתי לחפש עבודה אחרת וגם שלחתי להנהלת הרשת מכתב המבקש לסדר מה קורה איתי ועם זכויותי. רק אז שלחו לי זימון לשימוע אבל כשנודע שהתחלתי לעבוד במקום אחר (אע"פ שהודעתי להם שהייתי מאוד מעונינת לחזור לעבודתי ברשת), מסרו לי שאין טעם לזימון לשימוע. האם אכן אין זכותי לשימוע ? תודה מראש

עו"ד אורנה שמריהו

אכן, נוכח העובדה כי התחלת לעבוד במקום עבודה אחר, אלא אם תאמרי שהנך מעוניינת לחזור לעבודתך.