משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהזכות שימוע עם התחיל לעבוד במקום אחר

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

זכות שימוע עם התחיל לעבוד במקום אחר

משי
משי

שלום, עבדתי ברשת של גנים כ-3 שנים.בגלל מחלה, נעדרתי מהעבודה שלושה שבועות (עם אישור רפואי). מייד לאחר תום חופשת המחלה, התקשרתי למנהלת שלי כדי לחזור ואמנם אע"פ שהבטיחה לחזור אלי עם תשובה, לא חזרה אלי מאף אחד מהפניות הטלפוניות (3 במספר). בלית ברירה משום שלא עונים לי, התחלתי לחפש עבודה אחרת וגם שלחתי להנהלת הרשת מכתב המבקש לסדר מה קורה איתי ועם זכויותי. רק אז שלחו לי זימון לשימוע אבל כשנודע שהתחלתי לעבוד במקום אחר (אע"פ שהודעתי להם שהייתי מאוד מעונינת לחזור לעבודתי ברשת), מסרו לי שאין טעם לזימון לשימוע. האם אכן אין זכותי לשימוע ? תודה מראש

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

אכן, נוכח העובדה כי התחלת לעבוד במקום עבודה אחר, אלא אם תאמרי שהנך מעוניינת לחזור לעבודתך.