דוד כהן

אימון תרגילי כושר, ללא תעודת מאמן כושר - האם חוקי?

במידה ואני רוצה ללמד את המתאמן תרגילים מיוחדים ולא במטרה להרזות או לעלות משקל, כמו למשל, עמידת ידיים. הרי שהוא לא בדיוק תרגיל כושר, האם גם לתרגיל כמו זה חובה מבחינת החוק תעודת מאמן כושר? בנוסף, האם קיימת אופציה לנסח מסמך המפרט את הפעילות שנעשה יחד, ושהוא מצהיר שהוא מסוגל לבצע זאת ולא תהיה לי כל אחריות במידה וייגרם אירוע בריאותי כלשהו בשל אותה פעילות?

עו"ד אורנה שמריהו

שאלתך לא מענייני הפורום. אך בנימה אישית ממליצה לך לא לעשות זאת.