ירון

פיצויים ופנסיה בפרישה מוקדמת ?

שלום רב. תקופת הפיטורין שלי (לאחר שלוש וחצי שנות עבודה ) הייתה מ 1/12/93 עד 11/4/94 שבו חזרתי לעבודה. משכתי את כספי הפיצויים והחברה בה אני עובד לא משכה את כספי תגמולי המעביד. בשנת 2007 החברה החליטה שאם אני אחזיר את החלק שמשכתי מקרן הפנסיה היא לא תמשוך את חלקה. החזרתי את כספי הפיצויים. האם במצב זה לאחר כ 29 שנות עבודה (עם הפסקה ) בפרישה מוקדמת אני זכאי לפיצויים ופנסיה עבור 29 שנות עבודה ? בתודה מראש ירון

עו"ד אורנה שמריהו

על פי נתוני שאלתך, אם הנך מסיים את העסקתך בנסיבות בהן הנך זכאי לתשלום פיצויי פיטורים התשובה חיובית.