אביבה קורן

פיטורין בהסכמה עקב מצב בריאותי

חליתי ועקב מצבי הרפואי אינני יכולה לעסוק בעיסוקי הנוכחי (קיבלתי מכתב המאשר זאת מרופא תעסוקתי). עלתה האופציה של פיטורין בהסכמה. המעסיק שלי הוגן והוא ישלם לי את מלוא הפיצויים המגיעים לי. האם אני נחשבת כמפוטרת? האם יש זכויות שעלולות להפגע? האם אוכל לקבל דמי אבטלה? מה על להקפיד שיקרה? אודה לעזרתך.

עו"ד אורנה שמריהו

אין כאן עניין של הוגן, המעסיק מחויב בתשלום פיצויי פיטורים.

אביבה קורן

תודה על תשובתך, נותרתי עם עוד כמה שאלות פתוחות:1. האם פיטורין בהסכמה עלולים לפגוע באי אילו זכויות שלי כגון גובה פיצויי הפיטורין, קיצבת אבטלה? וזכויות נוספות שאינני מודעת להן?