לינה אלזנגר

חישוב לא נכון של משכורת

אני קיבלתי האלעה במשכורת עבור חודשי ינואר, פברואר. את התוספת קיבלתי בפועל בחודש הנוכחי שהוכנס לברוטו של החודש, מה שגרם לעלייה במסים שעלי לשלם, כלומר את כל הכסף שהייתי אמורה לקבל לא יקבל כי הכל הלך לטובת המסים ומעסיק טוען שהוא לא יכול לתקן את התלושים רטרואקטיבית. מה עלי נכון לדרוש ממעסיק על מנת לקבל את המשכורת שהוסכמה ולשלם את כל המסים כנדרש בלי לפגוע בנטו שלי. תודה מראש

עו"ד אורנה שמריהו

המעסיק משלם שכר לפי הברוטו ואם עליך לשלם מיסים איני רואה כיצד המעסיק חב בתשלום המיסים שעליך לשלם, אלא אם סיכמתם על שכר נטו.