ישראל

הבדלי זכויות התפטרות בין חופשת לידה לחל הבדלי זכויות התפטרות בין חופשת לידה לחל"ת

היי תודה רבה על השירות אשתי עובדת רשות מקומית והיא ילדה בן ב1\1\2019 והיא עשתה הארכת חופשת לידה עד למקסימום (26 שבועות) והיא רוצה לקחת חל"ת האם יש הבדל בזכויות הפיצויים שהיא תקבל אם היא תתפטר בהארכת חופשת הלידה או בחל"ת? או שרשות מקומית נותנת תמיד פיצויי התפטרות?

עו"ד אורנה שמריהו

חל"ת מנתק יחסי עובד ומעסיק, ולכן החל"ת לא ייספר לשם צבירת זכויות.