שי

שכר גלובאלי - הבהרות ותקנות

במעמד שכר גלובלי אשר נקבע בנק שעות לעובד האם מותר לקזז בשכרו באם היה בחוסר שעות ? שעות נוספות שעבד אך לא קיבל תשלום עבורם האם ניתן להעביר לחודש עם חוסר שעות ? האם אפשרי ״ להשתמש״ בימי חופשה ככיסוי לחוסר שעות ? בערבי חג האם זכאי העובד לתשלום מלא גם אם לא הופיע לעבודה ?

עו"ד אורנה שמריהו

1 - אכן כן, אם החסרת שעות המעסיק יכול לנכות משכר עבודתך. 2 - ניתן להעביר לחודש אחר אם רשום בהסכם העבודה. 3 - ערב חג - אם המעסיק סגר את מקום העבודה תהיה זכאי אם אתה החלטת לא להגיע לעבודה לא תהיה זכאי לתשלום.