משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהאי קידום בדרגה והתעמרות

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

אי קידום בדרגה והתעמרות

דוד
דוד כחלון

אני עובד מדינה במעמד קבוע מזה 28 שנים מקום עבודתי הינו עבודה במשמרות כולל שבתות וחגים רוב רובו של השכר מורכב משעות משמרת שעות שבת ושעות נוספות הנהלת המשרד לא רוצה לתת לי באופן שרירותי ללא כל נימוק משפטי או מהתקשיר את הדרגה המגיעה לי בתקן שאני נמצא בו מזה 10 שנים באותה דרגה למרות שאני עומד בכל הדרישות וחוות הדעת שלי מצוינות כמו כן הנהלת המשרד הטילה עלי הגבלות בביצוע התפקיד הפוגעים בי מקצועית וחברתית ללא שום סיבה מנומקת אני מעונין לתבוע את הדרגה בבית הדין לעבודה שאלתי היא האם להנהלת המשרד במסגרת הפררוגרטיבה הניהולית יש את הזכות להעביר אותי מתפקידי הנוכחי לתפקיד אחר אשר השכר בו קטן בחצי מהשכר הנוכחי וגם כמות השעות מקווה כי פניה זו היא רק מול מנהל הפורום והפרטים האישיים הינם לעיני מנהלת הפורום בלבד בברכת חג שמח ושנה טובה

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

עליך לפנות לייעוץ משפטי בנושא.