משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהפיצויי פיטורין לאחר פיטורין אחרי 11 חודש ושבוע

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

פיצויי פיטורין לאחר פיטורין אחרי 11 חודש ושבוע

ארי
אריה לנדבר

אני פנסיונר בן 73 בגלל שאין לי פנסיה אחרת חוץ מהביטוח הלאומי אני נאלץ לעבוד עדיין. לאחרונה עבדתי בחנות למוצרי צבע ופחחות למוסכים כנהג שליח. לאחר 11 חודש ושבוע הודיעו לי על פיטורין רוצה לדעת מה מגיע לי כעובד גימלאי מודה מאד אריה לנדבר

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

היות ואין לך פנסיה, היה על המעסיק לבטח אותך בביטוח פנסיוני. נוכח סמיכות הזמנים לשנת עבודה, הנך זכאי לתשלום פיצויי פיטורים.