משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודההודעה מוקדמת על עזיבת עבודה

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

הודעה מוקדמת על עזיבת עבודה

אבי
אביבה שמילה ודעי

שלום, אני חתומה על חוזה אישי בו אני מחוייבת על הודעת הפסקת עבודה שלושה חודשים . אני מעוניינת לעזוב לפני , עקב קבלת תפקיד בכיר יותר, ובמקום העבודה החדש מבקשים שאתחיל בהקדם. המעסיק הנוכחי לא מעוניין לאפשר לי להפסיק עבודתי לפני תום שלושה חודשים. מה ניתן לעשות? החוק מחייב חודש הודעה אבל החוזה האישי שלושה.

RE:
אבי
אביבה שמילה ודעי

בהמשך לתשובתכם, האם רלוונטי גם אם הגלישה שלי היא של חודש בלבד? הכוונה שאני צריכה לתת את סכום המשכורת שלי , על התקופה שאני מבקשת להקדים?

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

היה ותקופת ההודעה המוקדמת הינה הדדית, קרי גם על המעסיק ליתן לך 3 חודשים, הנך מחויבת במתן תקופה זו, או לחילופין, לוותר על תקופת ההודעה המוקדמת תוך תשלום למעסיק בגין תקופה זו.