בניאב

סיום חל"ת - הרעת תנאים

אהלן, בתאריך 24/5 הודיעו לי שמסיימים לי את החל"ת מהעבודה, אבל אמרו לי שאני חוזר לתפקיד אחר (פשוט יותר) עד היום הייתי ראש צוות עם רכב צמוד. הודיעו לי שאני חוזר לתפקיד אחר ובלי הרכב, כרגע נמצא בחופשת מחלה.. איך מפה אני ממשיך ומה לעשות לגבי הרעת תנאים, המעסיק לא מוכן לתת מכתב פיטורין. (עובד בחברה שנתיים וחצי) תודה.

עו"ד אורנה שמריהו

מדובר על הרעה מוחשית בתנאי העבודה, ועליך לכתוב התראה למעסיק, שאם התנאים לא יוחזרו כבעבר, אתה תתפטר כדין מפוטר.