ארן שמואל

שכר מינמום בהתלמדות בבית לפני משמרות

התבקשתי בעבודה בתחום חדש עבורי. סוכנות בטוח. לקרוא פני ובן משמרות מביתי באננטרנט על בטוחים באתי חברות בטוח שמשווק. עשתי זאת שעתים ביום. במשך 6 ימים. סהכ 12 שעות. גם קראתי על הר בטוח. הר כסף. דברתי עם נציגי דרות בחברות בטוח. שהסבירו לי מושגים. שפוי. פצוי. בטוח חיים. בריאות. מחלות קשות האם מגיע תשלום לפחות שכר מינמום??? הסוכנת אמרה שבזמן העבודה רק מוציאים שיחות ולא קוראים באנטרנט או לומדים. בצעתי 5 משמרות של 5 דעות נטו. ואחרי יומים נאמר לי שאקבל 35 שח לשעה.+עמלות 100%על מכירה. פוטרתי אחרי 5 משמרות. שולם בתלוש רק על 25 שעות נוכחות 5×5 ולא שולם על כלל על התלמדות בבית. הרי שהתלמדתי בהוראת הסוכנת. שכן אומנם יש לי 6 שנים נסיון במוקדים טלפונים. בתפקידים שונים. בעקר גבעה. שרות. ורק חודש1 בעבר עבדתי במכירת בטוח תאונות אשיות..כך שלא היה לי ניסיון וידע רב בבטוח. למרות שאני מבוטח במס בטוחים. הופנתי לתפקיד באמצעות לשכת תעסוקה .

עו"ד אורנה שמריהו

ככל שעבדת הנך זכאי לתשלום.

ארן שמואל

גם תשלום על התלמדות בבית?? חוץ משעות עבוגה במשרד. שכן הבוס אמר במשרד רק מוציאים שחןת . ולא לומדים זה עושים בבית