מאהר ח

מ1/09 הוציאו אותי לחופש

מ1/09 הוציאו אותי לחופש מעבודה כמדריך לחסרי ישע כי אני עובד ב2 מקומות עבודה .המנהלת אמרה לי שתוציא אותי לחל"ת אבל צודש ו8 ימים לא שלחה לי המכתב לחל"ת היתי מזכיר לה כמעט כל יומיים ותמיד היתה אומרת שתסדר את העניין עד אתמול התקשרה ואמרה כי בעמותה לא מוציאים לחל"ת ורק פיטורים .אמרתי לה בסדג אבל חודש ו8 ימים מי משלם לי עליהם אמרה שבגלל שאני עובד שעתי אז לא מגיע לי כסף עבור החודש שהוציאו אותי לחופש בלמ שאקבל טוםס לחל"ת שאלתי האם אכן לא מגיע לי כבף כמו שהיא אמרה .ושאלה אחרת הם שלחי לי מכתבלשימוע ביול ראשון הקרוב האם מגיע לי כסף עבור זה שלא משאירים אותי 30 ימים לפי החוק בעבודה .אני מציין שכן אני עובד שעתי

עו"ד אורנה שמריהו

היות והיית מוכן ומזומן לעבוד, והמעסיקלא דיווח על חל"ת, עליהם לשלם לך את שכר עבודתך בחודש זה.