יאירר

לכמה ימי חופשה זכאי מי שעובד יום בשבוע

שלום. אני עובד במאפיה יום אחד בשבוע שזה אומר התחלת עבודה בליל שישי בשעה 1:00 עד שעה 13:00 בצהריים של יום שישי סה"כ 12 שעות. יש לי ותק מינואר 2011. בסיס השכר השעתי שלי הוא 42 לשעה אבל עבור שעות לילה אני מקבל 150% מהשעה הראשונה זה אומר 63 משעה 1:00 עד שעה 6:00 ואח"כ 42 וגם התוספת משעה שמינית ועשירית.. כמה ימי חופשה מגיע לי כל שנה לפי ותק? איך אני מחשב כמה כסף מגיע לי עבור כל יום חופשה? תודה מראש!

עו"ד אורנה שמריהו

ימי החופשה הינם על פי חוק, העובדה שאתה עובד משמרות ובשעות לילה לא מזכה בתוספת ימי חופשה. לגבי התשלום - התשלום הינו על פי שכר השעתי הנך מקבל, קרי 42 ש"ח.