אילנית

סיום עבודה בהסכמה לאור יחסים מורכבים עם מנהלת

אני עובדת במקום 10 שנים , בשנה האחרונה התחלפה המנהלת ומאז מעמדי בעבודה השתנה לפני כשבועיים נערכה שיחה בה המנהלת אמרה חי שאינה מרוצה מתפקודי , שאחת מאיתנו צריכה ללכת הביתה וזו לא תהיה היא ואף איימה עלי שאם לא "אתיישר " היא תמרר לי את החיים . אני מעוניינת לסיים את עבודתי ולא להיות במקום בו איני רצויה , אני בעלת קביעות ואין לה עילה מקצועית לפטר אותי . האם זוהי סיבה לסיום עבודה בהסכמה?

עו"ד אורנה שמריהו

על פי האמור נראה כי קיימת התופעה של התנכלות תעסוקתית, ולכן, ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי בנושא.