עדי ראובני

חופשת מחלה בזמן התפטרות

שלום וברכה. לפני כחודש הגשתי מכתב התפטרות והתחלתי את ימי ההודעה המוקדמת שלי. מחר עתיד להיות היום האחרון שלי בעבודה, אך הערב קיבלתי הודעה שאחת העובדות שעובדת איתי הינה חולת קורונה. מה שאומר שאני צריכה להיכנס לבידוד של 14 יום עקב כך. אציין כי יש ברשותי 10 ימי מחלה בעבודה הנוכחית וכן התחייבתי לבידוד עקב חשיפה לחולת קורונה בזמן העבודה. האם אני זכאית לקבל את כלל ימי המחלה כעובדת רגילה? או שמא מחר כבר לא אחשב כעובדת מן המניין? תודה רבה על הייעוץ.

עו"ד אורנה שמריהו

המעסיק לא מחויב לשלם לך את ימי הבידוד נוכח סיום יחסי עובד ומעסיק.