מירב ערמה

הלנת שכר ואי עמידה בחוזה

עבדתי כחודש בחברת פלאפון בתור נציגת תמיכה טכנית שבחוזה היה כתוב בפירוש שישלמו לי ב01 לחודש אבל בגלל שהחלטתי להתפטר הם עיכבו לי את המשכורת ל10 לחודש בטענה שהפרטי חשבון לא תקינים בעוד שבאמת הכל היה תקין ואולי היה איזה בלבול בין המספר סניף לבין מספר כתובת הבית שלי ובגלל זה הם רק עוד חודש רוצים להכניס לי את הכסף אני רוצה לדעת מה הזכויות שלי במצב הזה כי זאת עוגמת נפש מאוד גדולה

עו"ד אורנה שמריהו

הנך יכולה להגיש תביעה על הלנת שכר עבודה, נוכח הפרת הסכם העבודה ותשלום שכר העבודה רק ב 10 לחודש.