דוד טל

להתפטר בזמן חל'ת ופיצויים

שלום אני כבר עובד 28 שנה באותו מקום ונכון להיום כבר שנה בחל'ת. האם אני יכול להתפטר כחוק ולקבל הפיצויים? גם לקום וללכת ככה בלי כלום מטריד מאד למצוא עבודה חדשה או קורס הכוונה כדי להחליף מקצוע גם בעייתי מה עלי לעשות ומה אומר החוק? תודה רבה

עו"ד אורנה שמריהו

האם החל"ת הינו לתקופה בלתי מוגבלת? הנך יכול לדרוש השבה לעבודה, ואם לא ישיבו אותך לעבודה להתפטר כדין מפוטר, השאלה היא - האם חלק מהעובדים הוחזרו לעבודה?

דוד טל

תודה על התשובה ועניין נוסף: כמה זמן יכולים להשאיר אותי בחל'ת אם זה כחוק? רק אני בחל'ת . וכולם כבר חזרו שנה שעברה כיצד לי לנהוד כדין מפוטר? שוב תודה רבה