איתן ירקוני

תשלום שעות נוספות בפועל

שלום חוזה עבודה מצוין שהעובד יעבוד 60 שעות נוספות בחודש ויקבל על זה תמורה כספית תמורה זו נוספת למשכורת הבסיס ומופרשיםעליהכל הזכויות ונראה "משכורת" האם המעביד רשאי לשלול תשלום אם העובד עובד פחות שעות נוספות? איך ניתן לעגן התנגדות לחובת ל60 שעות נוספות בחודש המשמעות היא עבודה של 12 שעות ביום? תודה מראש

עו"ד אורנה שמריהו

ואוסיף - אם העובד יעבוד יותר שעות מהשעות הנוספות הגלובאליות, יהא על המעסיק לשלם תשלום בגין השעות שמעבר לתשלום.

עו"ד אורנה שמריהו

המעסיק יכול לקזז את השעות החסרות, רק אם הוסכם בהסכם העבודה על כך.