עלמה א

הסעת לילה ושעות נוספות

שלום רב, אני התחלתי לעבוד בעירייה כעובדת חיצונית. העניין הוא כזה. העירייה דורשת מאיתנו להיות בישיבות מועצה עד 1-2 בלילה. ששאלתי אותם איך אני אמורה לחזור אמרו לע עצמאית וכי. עירייה לא תספק לי דרך חזרה הביתה האוטובוסים אצלינו פועלים גג עד 12 בלילה. וגם לא ישולם לי הסעה במונית ולא שום דבר אחר. האם הגיוני לדרוש ממני להישאר שאין לי איךלחזור הביתה שאלה נוספת הם דורשמים מאיתנו לעבוד יותר מ 12 שעות אבל שלא נחתים כרטיס אלא נדווח ידנית שעבדנו 12 שעות וביום למחרת נתחיל מאוחר יותר בהחתמה ידנית של 8 בבוקר ולבוא מאוחר יותר האם זה חוקי כל הדבר הזה?

עו"ד אורנה שמריהו

עליך לבדוק את הנושא עם החברה החיצונית שהיא משלמת לך את שכר העבודה. עליהם לדאוג לך להסעה.