ליאור

טעות בהזמנה בעקבות ליקוט סחורה גרוע

שלום רב , יש לי שאלה אני עובד בחצי חינם והמעסיק טוען שעשיתי שגיאה במהלך הליקוט סחורה ולקוח לא קיבל את כל ההזמנה שלו המעסיק אומר "יהיו לכך השלכות ועל הטעות הזאת אני יצטרך להוריד לך" עכשיו לא ממש הבנתי מותר להם להתעסק עם השכר שלי שאני מקבל יענו עם לקזז ממנו בגלל טעויות שאני מבצע? עם הוא על בסיס שעתי?

עו"ד אורנה שמריהו

לא - המעסיק לא רשאי לקנוס אותך ואינו יכול להפחית לך את תשלום שכר העבודה, אלא אם, רשום בהסכם העבודה שעל כל נזק המעסיק רשאי לקנוס.