לילך כהן

חישוב ימי מחלה לעובד חודשי שעובד למעלה מ3 שנים

עובד חודשי, משרה של 6.5 שעות, עובדת מעל ל3 שנים: כמה ימי חופש צריך להוריד בחופשת מחלה של 6 ימים , כשהיום הראשון של חופשת המחלה העובד עבד חצי יום [יצא ב10:00 אבל המשיך לענות לטלפונים מהבית], כשהיום השני והשלישי של חופשת המחלה הם שישי שבת, [והעובד לא עובד ביום שישי], והיום השישי היה בחירות, ומה העובד צריך לעשות אם המעסיק הוריד לו חצי יום חופש על היום הרביעי והחמישי של חופשת המחלה, כי ככה רוה"ח של החברה חושב? תודה

עו"ד אורנה שמריהו

חישוב ימי מחלה לעובד חודשי, הינם על כל ימי העבודה כולל שישי שבת.