איילה

הליך שהסתיים בפשרה אך הותיר השחרת פנים

ייצוגתי על ידי סיוע משפטי בהליך בבית הדין לעבדה בו תבעתי אל מעסקה בגין פיטורין בזמן ההריון. ההליך הסתיים בפשרה בפיצוי מאוד נמוך כי חלק מהסיבה שהפשרתי זה בגלל שהרגיש לי שהעבד מהסיוע לא סייע בשאלות החקירה ואפילו גרם לנזק בו המעסיקה טענה טענה מאוד חמורה כחםיושקרית המלכה אותי כעבריינית. הע6הד לא העמיד אותה על טעותה וכל שהיא מוזהרת לא למסור עדות שיקרית. אעפי שהטענה לא הוכחה ולא הביאה את העד שיצהיר וגם לא הגישה בעניין תצהיר, הטענה השקרית היא מאוד מאוד חמורה שאנ חששת שיכול להשפיע על המשך דרכי ולהסב לי נזקים. הבנתי שגם פרוטוקול דיון מפורסם בנט וכל מי שיש לו גישה לנט יכול להוציא וגם אם לא זה פרסם באינטרנט. מה אנ יכולה לעשות? להגיש בקשה למחיקת השאלה, בקשה לביזיון?

עו"ד אורנה שמריהו

פרוטוקול דיון לא מופיע בגוגל, ואף לא אחד יכול להיכנס לנט המשפט רק אם יש לו ייפוי כוח.