משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודההליך שהסתיים בפשרה אך הותיר השחרת פנים

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

הליך שהסתיים בפשרה אך הותיר השחרת פנים

איי
איילה

ייצוגתי על ידי סיוע משפטי בהליך בבית הדין לעבדה בו תבעתי אל מעסקה בגין פיטורין בזמן ההריון. ההליך הסתיים בפשרה בפיצוי מאוד נמוך כי חלק מהסיבה שהפשרתי זה בגלל שהרגיש לי שהעבד מהסיוע לא סייע בשאלות החקירה ואפילו גרם לנזק בו המעסיקה טענה טענה מאוד חמורה כחםיושקרית המלכה אותי כעבריינית. הע6הד לא העמיד אותה על טעותה וכל שהיא מוזהרת לא למסור עדות שיקרית. אעפי שהטענה לא הוכחה ולא הביאה את העד שיצהיר וגם לא הגישה בעניין תצהיר, הטענה השקרית היא מאוד מאוד חמורה שאנ חששת שיכול להשפיע על המשך דרכי ולהסב לי נזקים. הבנתי שגם פרוטוקול דיון מפורסם בנט וכל מי שיש לו גישה לנט יכול להוציא וגם אם לא זה פרסם באינטרנט. מה אנ יכולה לעשות? להגיש בקשה למחיקת השאלה, בקשה לביזיון?

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

פרוטוקול דיון לא מופיע בגוגל, ואף לא אחד יכול להיכנס לנט המשפט רק אם יש לו ייפוי כוח.