עמית א

אלימות פיזית מצד המעסיק

התווכחתי עם הבוס שלי בשיחת טלפון והוא קילל אותי ואיים עליי אז אמרתי לו שאני מתפטר בלהט הרגע כ40 דקות אחר כך הוא הגיע למפעל וניסה לגרור את המקרה לאלימות פיזית בכך שתפס אותי בצווארון של החולצה להתחיל למשוך אותי למשרד שלו אני השתחררתי מהאחיזה ולא הייתה תגובה של אלימות מהצד שלי באותו רגע עזבתי את המקום ...השאלה שלי זה עם מגיע לי מכתב פיטורים ממנו בגלל המקרה החריג שהיה?

עו"ד אורנה שמריהו

המעסיק לא חייב במכתב התפטרות אלא בהתפטרות בנסיבות המזכות אותך בתשלום פיצויי פיטורים ולתשלום דמי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה