יורם. ד

הפרת הסכם מצד המעסיק ?

שלום. אני מועסק כ 10 חודשים בחברה בתור מנהל השיווק .החברה לא מקיימת את החוזה בינינו בשלושה סעיפים באופן ברור ומובהק, בשיחה שערכתי עם מנכ"ל החברה והבעלים, אמר בעל החברה שהוא לא מכיר ולא מודע לשום דבר וכך סיים את הדיון. רציתי לדעת האם אפשר לתבוע על כך,וכמה ימי הודעה מוקדמת עלי לתת ברגע שאני מבקש להתפטר , וזאת בהנחה שההסכם בינינו נרמס על ידם , האם עלי לכבד את ימי ההודעה המוקדמת ? תודה ושבוע טוב

עו"ד אורנה שמריהו

הודעה מוקדמת הינה על פי חוק. אם אין לך הסכם המציין את ההתחייבות שלהם, אזי תהיה בעיה להוכיח את טענתך אלא אם יש לך הוכחות להבטחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה