כרמית

שינוי משמרות קבועות שעלול לפגוע בריאותית.

שלום רב, אני עובדת כמטפלת מגע באחד הארגונים ובמשמרות קבועות כבר 6 שנים. מנהלת חדשה החליטה לשנות את המשמרות לימים אחרים ,שבהם אני לומדת ודורשת שאשנה את לימודיי והתחיבויותיי, מה שאין באפשרותי לעשות . מה גם שהיום החדש פוטנציאלי ליצור עומס ולפגוע בריאותית. לאחרונה היא מייצרת לחץ רב ומאיימת להסיר אותי מהמשמרת ולתת למטפלת אחרת. מיותר לציין שהדבר יפגע בפרנסתי. האם הדבר חוקי? ( חשוב לציין שאינני רוצה להתפטר ).

עו"ד אורנה שמריהו

למעסיק קיימת פררוגטיבה לנהל את עסקו אך חייב הוא בתום לב בהחלטתו. במידה והשינוי הוא דווקאי הנך יכולה לדרוש מההנהלה לעבוד בשעות שעבדת עד כה והיה ולא תתפטרי כדין מפוטרת עם כל זכויותייך.

עו"ד אורנה שמריהו

למעסיק קיימת פררוגטיבה לנהל את עסקו אך חייב הוא בתום לב בהחלטתו. במידה והשינוי הוא דווקאי הנך יכולה לדרוש מההנהלה לעבוד בשעות שעבדת עד כה והיה ולא תתפטרי כדין מפוטרת עם כל זכויותייך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה