מנהלי הפורום
עזיבת עבודה לאחר כ 7-8 חודשים עקב יחס רע
התקבלתי לעבודה במעון יום שחיפש דחוף מטפלת לשיקום קבוצת הבוגרים. וכן מובילת כיתה שמכניסה תכנים וחינוך לילדים ולשנות את הכיתה מבייביסיטר למעון מתוקן שעובד ומפתח. יש לי חוזה עבודה אבל לא כתבתי את התנאים איתם התקבלתי והם יש לי מגבלה פיזית ולא אעשה כל עבודה שאסורה לי. אני מתחילה משעה מסוימת לא לפני. מובילת כיתה בעלת דעה וכו עבדתי קידמתי את המעון שיקמתי עשיתי עבודה נהדרת כשהמנהלת לצידי נותנת לי סמכויות כמדובר ושומרת על התנאים. הגיעה מנהלת חדשה לאחר 7 חודשים לאחר שהמנהלת יצאה. ויצאו איתה כל התנאים. המנהלת החדשה לא הסכימה לתנאים מיררה לי את החיים בכלל לא ידעה עם מה הכיתה ואני התמודדתי וכמה עמלתי על הקבוצה והילדים הגיע לקחה ממני את כל הסמכויות לא הסכימה לתנאים וויכוחים על כל דבר ובכלל יחס משפיל ועוין כפי שלא ידעתי. עברתי ממש התעללות ממנה רגשית עד שאמרתי די אני לא מסוגלת להמשיך כשאני עובדת קשה והיא צועקת עלי משפילה ונותנת סמכויות למטפלות האחרות. עשתה איתי ברוגזים לא עונה לי בהודעות מסתובבת במעון בלי לדבר איתי כשלמטפלות האחרות חיבוקים ומחמאות.... סבלתי עוג ועוד ועוד עד שפשוט קמתי ועזבתי. כמובן עירבתי את ההורים לטובת הילדים. המפקחת רוצה שאביא מכתב התפתרות מידית לא נותנת הזדמנות נוספת מכיוון שירבתי הורים. האם יש לי זכויות לקבל מכתב פיטורין? כי נפשית הם גרמו לי לכל כך הרבה עוגת נפש אני ממש לא מרגישה טוב מהמכה של לקחת ממני שמכויות להיות מטפלת מובילה שרק על סמך זה הסכמתי לקבל את העבודה. ולקחת ממני את הכוחות והיכולת להמשיך עם הקבוצה בה השקעתי.