משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודההטרדה מינית סביבתית והתנכלות

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

הטרדה מינית סביבתית והתנכלות

מיכ
מיכלי

שלום, לאחרונה במקום עבודתי כמה מהגברים התחילו לדבר על נושאים שלא היו נעימים לי לשמוע, חלקם דתיים ומדסקסים בנושאים באמתלה דתית. מה דין כהן שאונס גרושה, ואם הולך לזונה, מה עם גבר שלא יכול להגיע לזקפה וכו' (צדיקי הדור) ביקשתי מספר פעמים להפסיק לדבר על הנושאים הנ"ל בנוכחותי עד שיום אחד הבנתי שאני מרגישה ממש לא בנוח, הבוס היה בחו"ל ופשוט החלטתי להמשיך לעבוד מהבית (אנחנו היברידים). כשהבוס חזר התקשרתי לעדכן אותו במקרה והוא אמר שידבר איתם, הם לא הפסיקו ואף החמירו את הדיבורים ואף צעקו במשרד שאף אחד לא יגיד להם על מה לדבר. מסתבר שהם כועסים על ש'הלשנתי' ומחפשים להתנקם בי. עברתי חדר ועכשיו הם עומדים ליד הדלת שלי ומתנהגים כמו בגנון, לא רק דברים מיניים אלא שטויות כמו 'ירידות' עליי. נכון, אני לא צריכה לשים עליהם וכו' אבל זה עדיין לא נעים ולא מתאים לי לבוא לעבודה ככה. אנו חברה של 7 אנשים בסה"כ, אני אישה יחידה. מה אפשרויות הפעולה שלי? אני יכולה לדרוש להיות מפוטרת? ( אני בטיפולי פוריות אבל לא מסוגלת כבר להגיע למקום הזה)