משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהשאלה דחופה תביעה עם סכום כולל כמקשה אחת כשיש כמה רכיבים

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

שאלה דחופה תביעה עם סכום כולל כמקשה אחת כשיש כמה רכיבים

רונ
רונה רונה

אגיש תביעה כנגד קרן פנסיה לבית הדין לעבודה,  ואתבע בה רכיבים שןנים  ביחס לשנות נכות,  רכיבים כגון:  תשלום בגין שיעור קצבת נכות שהיא צריכה היתה לשלם לעומת השיעור ששילמה,  תשלום בגין שיעור דמי גמולים ששילמה (במקום המעביד) כפי שנהוג לשלם למי שהקרן מכירה בנכותו, לעומת מה ששילמה. תשלומי הצמדה המהווים חלק מתשלום הקצבה שלא שילמה או ששילמה בשיעור נמוך ממה שהיתה צריכה תשלומי ריבית שסרבה לשלם על תשלומים רטרואקטיביים. שאלתי היא:  מאחר וחוות דעת אקטואר אגיש רק בתצהיר, ולא בכתב התביעה, אני לא יודעת לרשום בכתב התביעה מה הסכום אותו אני תובעת עבור כל רכיב ורכיב בנפרד.  אז האם ניתן בכתב התביעה לציין במילים את כל הרכיבים אותם אני תובעת, אך לרשום סכום תביעה כולל בעבור כל הרכיבים ביחד, ולציין שבחוו"ד אקטואר מטעמי שתוגש בהמשך יהיה פירוט סכומים לכל רכיב בנפרד?  וכי כעת תובעת סכום משוער כמקשה אחת.  האם זה אפשרי? מה אפשרי בנסיבות? תודה

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו(נכתב ע"י: רונה רונה)

שאלתך מתאימה לייעוץ אישי ולא מעל דפי הפורום.