אנונימית

זימון לשימוע לאחר תלונה על התעמרות

שלום, אשמח לייעוץ בתחום דיני עבודה - מעט רקע בכדי לדעת באם יש עילה לתביעה.. התלוננתי בפני מנהל בכיר על התעמרות בעבודה והרעת תנאים מצד המנהל הישיר, בתום ימי מחלה שלי, נפגש עימי אותו מנהל והיות ולא יכל לשנות החלטתו שאעבור לדירה אחרת (מנועה מלהרחיב פה) הסכמנו כי אין מניעה וסיכמנו על פיטורין בהסכמה. קיבלתי הסכם פרישה, לא אפשרו לי לקחת אותו, והיו בו דברים רבים לא נכונים, הוצאתי מכתב עם הנקודות וימים לאחר מכן המנהל הישיר שלי ביקש שעד שיהיו תשובות מה הלאה שלא אגיע לאותה דירה, והציע חלופית.. אמרתי לו שגם על זה עליו להוציא לי שימוע, אמר בזלזול בסדר עד אז תיהי שם.. מנהלת משאבי אנוש פנתה אליי ולטענתה לא ידעה כי התלוננתי על התעמרות וביקשה להיפגש. נפגשנו למחרת, ואז אמרה כי היא תעשה בירורים ואז תמסור המלצותיה למנכ"ל ואקבל עדכון ובינתיים אני בבית והימים משולמים - לא על חשבון ימי חופש. אמש קיבלתי זימון לשימוע שסיבותיו לא דוברו עד כה בשום שלב... מרגיש לי שכל זה כי "העזתי" להתלונן על המנהל... האם יש לי עילה לתביעה על עוגמת נפש? בזמן ימי ההמתנה לבירור בבית, חליתי (לא עדכנתי אותם כי לא היה רלוונטי) - אני עדיין במחלה... האם יכולה להעביר להם ובכך לדחות את השימוע? סליחה על הפניה הארוכה, אשמח לתשובות ממי שמבין בתחום 🙏

עו"ד אורנה שמריהו

צר לי על אי מתן תשובה בזמן אמיתי. אם עדיין רלוונטי מוזמנת לפנות אלי בשיחה טלפונית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה