אלכסנדר

סיום העסקה שאלה משפטית

עברתי תאונת עבודה ב16.10 ב18.1 הגשתי מכתב פיטורים עם מכתב מרופא תעסוקה לאובדן כושר עבודה וכאשר קיבלתי מכתב סיום העסקה התאריך שהיה רשום שסיימתי לעבוד הוא 30.11 בלי שום הודעה מצדם בכל תקופה האם זה מהלך חוקי מבחינתם או יש עילה לתביעה? תודה לעונים/ות

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

אלכסנדר שלום, כדי לתת תשובה ספציפית לפנייתך יש לבחון את כמות ימי החופשה והמחלה הצבורים אשר היו לך במועד התאונה. נשמח אם תפנה לייעוץ במשרדנו ותביא איתך את כלל התלושים ואת המסמכים הרפואיים המעידים על תאונת העבודה.