מרינה

עדכון בנושא- אודה לקבלת מענה בהקדם

התפטרתי מן העבודה עם הודעה מוקדמת מראש וכשבועיים לפני סיום העבודה גיליתי שהמעסיק פרץ את הטלפון האישי שלי. העברתי את הסים למכשיר אחר ותוך מספר ימים גם המכשיר השני נפרץ. עבר חודש מסיום עבודתי וקרוב לחודשיים שאני עם טלפון אישי פרוץ, נאלצת לסבול את הגהנום הזה, כאשר המעסיק עוקב אחרי 24 שעות ביממה, מאזין לראיונות עבודה שלי, שיחות, התכתבויות ובכלל יחסיי עם הסביבה הקרובה שלי. אני חסרת אונים לחלוטין. לא אפרט כאן יתר על המידה אך מאחר ומדובר במקום מאובטח ואופן הפריצה (כזאת שלא מרגישים כלום או שיחת טלפון), הפריצה בוצעה בעזרת גורמי ביטחון (שירות הביטחון הכללי). כך שהמצב מקשה עליי יותר. (יש לי מול המעסיק הוכחה חד משמעית במסרים שרק הקלדתי בטלפון האישי שלי ולא נשלחו ברשת שנקראו על ידיו. הוצאתי מסרים מסוימים ומייד המעסיק הגיב במייל או אחרת ספציפית למה שכתבתי) האם במקרה כזה בו המעסיק מנצל את העובדה ששירותי הביטחון מאפשרים לו זאת ניתן לעשות משהו בנדון? חיי הפכו לגיהינום ואני יודעת שסיכויי קלושים בגלל מעורבות השב"כ.

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

מרינה שלום, את מתארת פגיעה קשה בפרטיותך על ידי המעסיק. פגיעה אשר בהחלט יכולה לזכות אותך בפיצויים ניכרים על פי חוק הגנת הפרטיות. עם זאת, ככל שבוצעה אותה פריצה באישור על ידי רשויות המדינה כפי שאת מתארת המעסיק מוגן מתביעה. טרם קביעת מסמרות אני מייעץ לך לפנות לקבלת ייעוץ מקיף הכולל בדיקה על ידי מומחה אבטחת סייבר מוביל. את מוזמנת לפנות למשרדנו לתיאום וייעוץ בעניין