משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהדמי טיפול ארגוני - המעסיק גובה ללא אישורי

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

דמי טיפול ארגוני - המעסיק גובה ללא אישורי

יוא
יואב1

שלום רב, התחלתי לאחרונה ללמד אצל המעסיק משרד החינוך כמורה בבית ספר. אני לא חבר בהסתדרות המורים, ארגון המורים או כל התאגדות אחרת. המעסיק גבה ממני דמי טיפול ארגוני של 0.5% מהשכר ואמר לי שככה הוא גובה ממי שלא חברים בהסתדרות המורים או ארגון המורים. פעם ראשונה שאני נתקבל בתופעה שבה מעסיק גובה ממני כסף על זה שאני מועסק אצלו. הצהרתי למעסיק שאני לא מוכן שיגבו ממני ניכוי רשות ללא אישור בכתב שלי וזה לא עוזר. אני מוכן להצהיר גם שאני לא רוצה לקבל מהמעסיק שום שירות ישיר או עקיף של ארגון עובדים. זה מאוד מעצבן שמכניסים יד לכיס כאשר אני לא מעונין בזה. מעונין לדעת מה ניתן לעשות ? תודה, יואב

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

שלום יואב, נוכח הוראות החלים במשרד החינוך, הינך מחויב בתשלום זה. אורנה שמריהו, עו"ד