חזרה לפורום

הלנת שכר מה ניתן לעשות בנידון ?

עינ
עיני נועם

היי , אני עובד כעצמאי בתחום האינטרנט, עקב הטכנולוגיה המתקדמת כיום ניתן למכור ולספק שירותים עם אפשרות חיוב באמצעות שיחת טלפון כמובן הצטרפתי לאופצייה זאת חתמתי על חוזה אשר קובע כי את התשלום אני אקבל שותף 90 יום , אכן התחלתי לעבוד כעצמי עם אופציית חיוב הטלפון ובלי עין הרע השם של בית העסק שלי הלך לפניי התחלתי לגלגל כספים להתרחב להוציא יותר הוצאות להתחייב על יותר דברים לעשות יותר מבצעים להרשות לעצמך כיוון שיש לך קהל יעד גדול לשבור את השוק ואכן קיבלתי בהתחלה תשלומים בזמן העסק התחיל לרוץ ולהחשף כל יום לעוד לקוחות אך פתאום אני לא מקבל כספים בזמן עובר חצי שנה ולא ראיתי שקל מההכנסות שלי ומה גם אין לי מהיכן להוציא עוד יש גבול שבו הבנק כבר לא נותן יותר אין הכנסות אז למה שיתנו לך להיכנס למינוס ואז פניתי אל החברה וכל פעם דחו אותי שבוע הבא מחר מחרתיים עוד שבוע עוד שבועיים כל פעם תירוץ אחר, לאחר הפצרות ותחנונים רבים שילמו לי את כספי אשר התעכב אבל עקב הזמן שהוא התעכב נוצרו עוד חיובים של לקוחות ונוצר עוד תשלון שאמור להגיע אליי ושוב אותו סיפור אני מתחננן לקבל ואין כסף בחברה לדבריי העובדים והמנהל מה לעשות אנחנו עובדים על להשיג לך תכסף ושוב דחיות שבוע הבא מחר אני יעשה לך העברה בנקאית וכל מני דברים שמשכו אותי שוב חצי שנה וכיוון שאין לי כבר מאיפה להוציא כסף אני כבר דוחה לקוחות אין לי אפשרות לספק להם כלום כיוון שאין לי כספים לשלם לספקים כבר איבדתי את אשתונותיי אני לא מוכר כלום אני לא מכניס שקל כבר חצי שנה כתוצאה מכך שכספיי הכנסות שלי היו אמורים להגיע אבל החברה אשר אחראית על גביית התשלומים מהלקוחות באמצעות שיחת טלפון והעברתם אליי תוך כדיי לקיחת אחוזים אינה סופרת אותי ואינה משלמת למרות ההפצרות שלי שבית העסק שלי קורס לי ביידים כי אין לי כסף לשלם על סחורה והריי זה נחשב כהלנת סחר ואני לא יכול לזוז אפילו לנסות למכור אין לי מה למכור עקב כך והמנהל אומר לי כל פעם אני מטפל בזה אני דואג לך ושום דבר לא זז לאחר שהתייעצתי עם עורך דין ואותו עורך דין אמר לי תנסה לאיים עליו בתביעה משפטית לנוכח החוזה אשר חתמת עליו הם התחייבו לשלם שוטף 90 וכבר עבר שותף 200 התקשרתי אל מנהל החברה וביקשתי את כספי ואמרתי שלא אוכל לספוג זאת יותר ובמידה ולא ישלם לי אין לי ברירה אלא לתבוע אותו ישר אותו מנהל אמר לי לך תתבע אני לא מפחד וניתק לי את הטלפון בפנים כאשר חייגתי שוב נאמר לי מהמזכירה כי הוא עצבני עליי ואני צריך לתת לו זמן להירגע ואחר כך הוא יחליט אם לשלם לי או לו ושוב נתתי זמן ולאחר מכן התקשרתי וענה לי אחד העובדים ואמר לי אני אדבר איתו ואשכנע אותו לשלם ואז חזרתי אליו ושוב בערב מחר יותר מאוחר שבוע הבא ,, מה אני יכול לעשות הלכו לי החיים אין לי אפשרויות כבר אני נואש העסק שהשקעתי עליו את כל זמני מתפורר לי בידים ואני לא יכול לעשות כלום מנגד .... בבקשה תעזרו לי תנחו אותי מה אני יכול לעשות אין לי יותר כוחות