ממש התעללות ודריסת כל זכויותיי הבסיסיים
שלום לכולם בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה אפשר לעשות עם בעל עסק אשר עבדתי אצלו כמנהלת חשבונות במשך שנתיים ומן החודש הראשון הוא אף פעם לא שילם לי משכורת בזמן, ופנסייה הוא מעולם לא הפריש לי. הוא כל הזמן אמר נתחיל מחודש הבא וזה אף פעם לא קרה נכון להיום אני כבר לא עובדת אצלו כבר כמעט חודש ימים בעקבות הודעה מוקדמת שנתתי לו משום ההרעה בתנאים שהתחילה מחודש פברואר השנה.ההרעה הבולטת שבניהם הינה צימצום בהיקף שעות העבודה מ120 שעות בחודש (כפי שעבדתי במשך שנה וחצי)ל 45 שעות חודשיות בחודשים האחרונים.בחודש האחרון הוא אף הביא לי חוזה מפוברק שכתב וביקש מממני לחתום שאני מסכימה לעבוד אצלו רק 45 שעות חודשיות.כמובן לא חתמתי.הוסיף ואומר שהוא אף פעם לא שילם לי משכורת בזמן ולמעשה אני עדיין מחכה למשכורת של חודש יוני,מה גם שהוא לא שילם לי הבראה ופנסייה כפי שציינתי קודם. לאחר שנתתי לו את ההודעה המוקדמת בכתב כמה ימים אחרי הוא הביא לי מכתב פיטוריין כטובה שהוא עושה לי לטענתו כדי שאוכל לחתום בלישכה אך בתמורה לטובה זו עליי לחתום שלא יהיו לי דרישות ממנו.כמובן שאת המכתב פיטוריין לקחתי אך לא חתמתי על שום דבר בתמורה. עכשיו אני לא יודעת איך להסתכל על זה כאילו פיטר אותי או שהתפטרתי בגלל הרעה בתנאיי עבודתי??? כך או אחרת הוא עדיין חייב לי משכורת אחרונה + פנסייה על שנתיים עבודה+הבראה שהוא לא שילם(+פיצויים בעקבות המכתב שהוא הביא לי בתחילת חודש אוגוסט????)תמיד ביקשתי בצורה יפה שיתקן את כל הליקויים ושיתן לי את זכויותיי הבסיסיים והוא תמיד אמר שבחודש הבא יהיה הכל כמו שצריך וזה אף פעם לא קרה.אין זה זילזול??? אני כבר לא מציינת כמה אבל ועוגמת נפש נגרמו לי ובאיזה צרות וחובות הסתבכתי בגלל שאף פעם לא קיבלתי משכורת בזמן. תודה מראש לעוזריום/ות.