חזרה לפורום

חוזה עבודה

ללא
ללא שם

בס"ד לפני 3 חודשים החלתי לעבוד בחברה בתחום הלקוחות הוחתמתי על חוזה שלפיו כתוב עם העבוד מתפטר או יפוטר לאלתר לפי מה שחברה תחליט בנסיבות שלה..ישלם קנס של 2500 ש"ח! החברה בה אני עובדת כשכירה כעת לחוצה על כח אדם ואני מרגישה שהם מנצלים מאד את העבדים. גם מדובר בתחום המכירה האגרסיבית בתחום הלקוחות. היות ולא הצלחתי לעמוד ביעדים שלהם ובכל מקרה הייתי קרובה להפסקת עבודה. החליטה החברה להעביר אותי למחלקה אחרת שלא קשורה לתחום בו גוייסתי! גם היה רשום בחוזה על שעות שהן משמרות פעם בוקר ופעם ערב היות וזה אחד התנאים שלי התאימו אז חתמתי על החוזה היות הוסתמכתי על ההסכם ביננו בפועל ב-3 החודשים האחרונים זה מעולם לא קרה לי התירוצים שלהם..ובי זה פוגע היות ויש ימים שאני לא יכולה לעבוד בוקר עקב דברים דחופים שאניצריכה לטפל בהם. גם תור לרופא אולצתי לבטל היות והמנהלת לחצה עלי שהם בלחץ כח אדם . ואני חששתי אז כחדשה במקום העבודה ולא ידעתי זכויותי ואני עדיין לא כ"כ יודעת אותם. על החוזה חתמתי היות ואני מודה שאני בעצמי לחוצה על עבודה. גם לא נתנו לי כ"כ לעניין בחוזה על שלאחרונה לחצתי עליהם והם הביאו לי לראות על מה אני חתמתי השאלה האם זה חוקי קנס יציאה לקחת מעובד 2,500 ש"ח. ועוד לציין שההכשרה המקצועית אפילו לא היתה שבועיים!! דבר נוסף שכחתי לכתוב כנציגה מגיעים לי עמלות ממה שהרווחתי מתחילת החודש סכום נכבד בסביבות ה -700ש "ח והבנתי שהם מסרבים לשלם לי אותו ופה התאמצתי מבחינת העמלות. התרוץ של החברה היה היות ואני לא התאמתי לתחום בו גוייסתי וזה עניין של תחרות ..זה כמו מכירה. וזה סכום "סגור" לא הבנתי אפילו את ההסבר..של זה לא יתכן ואני התאמצתי מתחילת החודש והעמלות שעמדו לזכותי זה כ700 ש"ח( בלי קשר לשכר השעתי ) והבנתי בגלל שאני לא במחלקה של המכירה הסכום שאני הרווחתי יעבור לנציגים אחרים..( וגם לקבי הקנס של ה2500 ש"ח ) אשמח למענה דחוף בעניין. שוב בתודה מראש