הלנת שכר?
שלום. אני מנהלת משפחתון מטעם משרד התמ"ת. הסידור הוא קצת מסובך מכיוון שמי שמרכז את המטפלות של המשפחתונים הוא המתנ"ס באיזור בו אני מתגוררת, משמע, ישנה רכזת גיל רך שהיא אחראית על קבלת המטפלות ועל פיקוח ונתינת מענה במקרה הצורך. העניין הוא שאני עצמאית וזו ברירת מחדל. יש לי תיק של עוסק פטור, אני משלמת את הוצאות המשפחתון- מזון, חומרי יצירה, חשמל, מים ובטל"א והמתנ"ס מספק את המבנה והציוד. את הכסף אני מקבלת באופן ישיר מההורים אך מכיוון שלחלקם יש דרגות אני לא מקבלת מהם סכום מלא. ההורים משלמים לי בתחילת החודש ואת ההפרש אני מקבלת בחודש שאחריו. הכסף עובר ממשרד התמ"ת אל המתנ"ס והמתנ"ס מפקיד את הכסף למטפלות. העניין הוא שהכסף לא נכנס בעשירי לחודש אלא בד"כ שבועיים אחרי העשירי. אנחנו לוחצות על המתנ"ס אך הם טוענים שהתמ"ת טרם העביר אליהם את הכסף. האם יתכן שדווקא גוף כמו משרד התמ"ת יעכב את כניסת המשכורת? האם המתנ"ס כגוף אחראי לא צריך בעצמו לספוג את המכה? הרי אנחנו מחכות יותר מחודש עד שהמשכורת שלנו תושלם במלואה! ועוד דבר- אם לא שלחתי קבלה על החודש הקודם, מנהלת החשבונות מעכבת את כניסת השכר באופן מכוון. האם היא יכולה לעשות דבר כזה? אשמח לקבל תשובה בהקדם! תודה, מירב.