חזרה לפורום

פיטורין עקב שינוי לוגיסיטי

גלי
גלי

שלום רב, הנני עובדת במקום עבודתי שנתיים ו7 חודשים, לחברה יש משרדים במרכז הארץ והמפעל ומשרדי הנהלה ממוקמים בקיבוץ בצפון הארץ. לפני כחודשיים החלו לערוך במקום במערכת שינויים לוגיסטיים - הוחלט לפתוח מרכז שרות לקוחות בשלוחה הצפונית - אשר ייתן מענה לקוחות בכל מה שקשור לעבודה השוטפת מולם. בשל השינוי הזה פוטרתי מעבודתי ביום חמישי האחרון (נעשה לי שימוע ע"י המנהל הישיר שלי), הודעת הפיטורין תיכנס לתוקף מיום ראשון הקרוב – 21/11/10 - כלומר שבתאריך 21/12/10 מסתיימת עבודתי. ברצוני לדעת מהן הזכויות שלי בשל המצב שנוצר שכן אני פוטרתי לא עקב עבודה לקויה אלא עקב שינויים לוגיסטיים שנעשים במערכת? האם אני זכאית לפיצויים מוגדלים בשל כך?, במידה וכן היכן זה נמצא בחוק?. כמו כן, בשיחתי הטלפונית מיום חמישי עם מנהלת כח האדם של החברה הובהר לי כי החברה תשלם לי במשכורת הנוכחית (משכורת נובמבר) עבור החלק היחסי מחודש הבא (עד 21/12/10) ואני אינני מעוניינת בכך, אינני מבינה מדוע לא לשלם לי את החלק היחסי של דצמבר כפי שהיה צריך להיות אילו הייתי ממשיכה לעבוד? האם הרצון שלהם לשלם לי את שכר דצמבר בחודש נובמבר לא עלול לפגוע בי - מס, תנאי עובד מעביד, שכן תנאי העסקה בינינו מסתיימים רק ב – 21/12/10? אשמח לקבל הכוונה ומענה לשאלות שלי על מנת שאוכל לדעת יותר את זכויותיי במצב נוכחי זה.